Начало Форум Сървъри VIP Услуги Банлисти
Сървърите на QK-GAMING.EU
Статус IP Адрес Име на сървъра Карта Играчи
  QK-GAMING # Dust2 Only [FreeVIP|CS:GO-Ranks​]​ 185.148.145.216:27022 QK-GAMING # Dust2 Only [FreeVIP|CS:GO-Ranks​]​   de_dust2 10/32 (31%) gametracker icon Steam Icon

Правила на сървърите

Правило 1. Напълно е забранена играта с всякакъв вид помощно средство - хакове, скриптове или модифицирани файлове на играта (модели, звуци, спрайтове) и други.
Правило 2. Забранено е да пречите на съотборниците си да провеждат нормална игра в сървърите. Забранено е умишленото флашване, блокване, мятане на бомбата (C4) на недостъпни места и подобни действия.
Правило 3. Не се допуска умишлено бавене на играта, чакането в базата, както и неизпълняване на задачата си (залагане / обезвреждане на бомбата).
Правило 4. Не се толерират обидите, псувните, заяждането с останалите играчи,както и споровете.Забранява се дискриминацията и расизъма към останалите. Правилото важи както за чата, така и за името на играча, стените по картите и т.н.
Правило 5. Рекламата в чата и чрез никове е строго забранена. Играчите няма право да споделят IP-та и линкове, които нямат общо с QK-GAMING.
Правило 6. Стоенето в отбора на зрителите (Spectators) е забранено, ако нямате основателна причина да го правите. При пълен сървър такива играчи се kick-ват автоматично.
Правило 7. Избягвайте да се възползвате от бъгове по картите или самите плъгини, тъй като в повечето случаи може да бъдете наказани.
Правило 8. Бъдете разумни, когато използвате "Voice Messeges" или "Voice Chat" по време на игра.
Правило 9. Спамът в чата е забранен.
Правило 10. Забранено е писането само с главни букви ( CAPS LOCK ).

** Администраторите на сайта (форума) и сървърите си запазваме правото да обновяваме настоящите правила по всяко време. Правилата влизат в сила от момента на тяхното публикуване.

Екипът на QK-GAMING.EU Ви пожелава приятна игра!
Рекламен линк (468x60)
Потребителски профил

GsTracker.net - Game Мonitoring
Game Monitoring
Обща статистика
Най-нов: Edwardarere
Гости на линия: 12
Общо потребители: 189
Общо теми: 84
Общо мнения: 590
Пооследно от форума

Заглавие Автор Преди
Плеер XDUOO X2S стоит... Ernestkeync 4 д.
service to mankind essay lmht Soniadef 1 сед.
Skolefs - Всякакви Photoshop... Sefust 1 сед.
админ CSS | shadow 1 м.
GameServerinfo.COM - Detailed Games... 7he li0n 1 м.