ГЛАСУВАЙза сайта и помогни за развитието ни!
ГЛАСУВАЙза QK-GAMING # Dust2 Only сървъра ни!

Правила за игра в сървърите

Молим, всички нови потребители и играчи да се запознаят с правилата!
Заключено
Аватар
Andonov °F0UND€® OFF
Администратор
Администратор
Мнения: 74
Регистриран на: 20 Апр 2020, 11:50
Местоположение: Бургас
Discord: Andonov#0244
Ник в Counter-Strik: Andonov
Се отблагодари: 23 пъти
Bulgaria

Правила за игра в сървърите

Мнение от Andonov °F0UND€® »

Призоваваме всеки един от нашите Играчи и Сървър Админи да се запознае подробно с правилата за игра в сървърите, както и да ги спазва. При нарушения, нарушителите ще бъдат санкционирани по преценка на Администратор!

I. Общи правила за игра в QK-GAMING

Правило 1. Напълно е забранена играта с всякакъв вид помощно средство - хакове, скриптове или модифицирани файлове на играта (модели, звуци, спрайтове) и други.
Правило 2. Забранено е да пречите на съотборниците си да провеждат нормална игра в сървърите. Забранено е умишленото флашване, блокване, мятане на бомбата (C4) на недостъпни места и подобни действия.
Правило 3. Не се допуска умишлено бавене на играта, чакането в базата, както и неизпълняване на задачата си (залагане / обезвреждане на бомбата).
Правило 4. Не се толерират обидите, псувните, заяждането с останалите играчи,както и споровете.Забранява се дискриминацията и расизъма към останалите. Правилото важи както за чата, така и за името на играча, стените по картите и т.н.
Правило 5. Рекламата в чата и чрез никове е строго забранена. Играчите няма право да споделят IP-та и линкове, които нямат общо с QK-GAMING.
Правило 6. Стоенето в отбора на зрителите (Spectators) е забранено, ако нямате основателна причина да го правите. При пълен сървър такива играчи се kick-ват автоматично.
Правило 7. Избягвайте да се възползвате от бъгове по картите или самите плъгини, тъй като в повечето случаи може да бъдете наказани.
Правило 8. Бъдете разумни, когато използвате "Voice Messeges" или "Voice Chat" по време на игра.
Правило 9. Спамът в чата е забранен.
Правило 10. Забранено е писането само с главни букви ( CAPS LOCK ).

** Администраторите на сайта (форума) и сървърите си запазваме правото да обновяваме настоящите правила по всяко време. Правилата влизат в сила от момента на тяхното публикуване.

Екипът на QK-GAMING.EU Ви пожелава приятна игра!
Последно промяна от Andonov °F0UND€® на 15 Юли 2020, 23:07, променено общо 2 пъти.
Причина: Обновени
Гласувай всеки ден за: сайтaи Dust2 only сървъра Това ни помага страшно много!

Заключено

Обратно към “Правила и полезна информацията”