ГЛАСУВАЙза сайта и помогни за развитието ни!
ГЛАСУВАЙза QK-GAMING # Dust2 Only сървъра ни!

GAMERBG - Българският форум за игри

Любимата категория на всеки спамер! За всичко и всекиго!
МНЕНИЯТА ВИ В ТОЗИ РАЗДЕЛ НЕ ВЛИЗАТ В СТАТИСТИКАТА!
Публикувай отговор
Аватар
d3ath2435 PHPBB-BG OFF
Партньор
Партньор
Мнения: 148
Регистриран на: 10 Юни 2020, 00:45
Местоположение: Maidstone
Discord: NecheB ;**#1233
Ник в Counter-Strik: NecheB ;**
Получена благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:
Great Britain

GAMERBG - Българският форум за игри

Мнение от d3ath2435 PHPBB-BG »

Здравейте, искам да Ви представя един мой проект под името "GamerBG" който беше заплануват през 2019, но понеже работя всеки ден както всеки друг и все не намирах време да стартирам. Домейна и хостинга са закупени декември 2019 за една година и се надявам, че през тази една година ще успеем да развием този проект. В началото винаги е трудно защото не си сигурен дали ще успееш да получиш желания ефект, но наистина нямам как да разберем ако не опитаме.

Целта на проекта и мое желание е да се опитам да събера всички любители на игрите на едно място. Да съзадем една общонст в която заедно да обсъждаме и да си помагаме с каквито и да било проблеми с гейминга И не само. Да улесним играчите като им предоставяме голям набор от ресурсни файлове към игрите, новини около гейминг индустрията, информация за ъпдейти на игрите, и т.н. За тази цел аз няма как да се правя сам и ще имам нужда от мотивирани и сериозни хора които да се присъединят към проекта. За момента нивото на форума е Любителски форум, но за вбъдеще се надявам да стане нещо повече от това - да речем "най-големият гейминг портал в България".

Искрено искам предварително да благодаря на всеки един който ще прояви интерес и ще допринесе с развитието на форума.

Искам да обърна внимание специално на Counter-Strike 1.6 раздела. В него има няколко подраздела които са свързани с заявка на плъгини, помощ и т.н., те са направени под формата на хиперлинкове към съответните раздели тук. Реших да ги направя така защото AMXX-BG е един успешен проект и има доста мотивирани личности които са наистина професионалисти в писането на кодове.

По-долу във снимката може да видите ранговата система и позициите които са свободни. Всеки който желае да се присъедини било то като част от екипа или просто потребител нека заповяда.
Свържете се с мен тук в темата или на лично съобщение. Още един път искрено искам предварително да благодаря на всеки един който ще прояви интерес и ще допринесе с развитието на форума.
Присъединете се сега

Изображение
Изображение
Офтопик
Ако администраторите или модераторите на форума преценят, че нарушавам някои от правилата нека да изтирят темата.


Последно издигане d3ath2435 от 26 Юли 2020, 01:40

Публикувай отговор

Обратно към “Общи дискусии (На лафче)”